Velvære: Dr Bronner’s liquid soap Rose


B001283_1B001290_1B001292_1

Når det kommer til kosmetikk, velvære og skjønnhetsprodukter velger jeg alltid økologisk. Det er ikke like lett å finne økologiske produkter og når man finner de er det ikke alltid de er like effektive. Derfor ser jeg på det som min plikt å informere dere lesere når jeg finner gode økologiske produkter. Denne gangen vil jeg anbefale Dr Bronners liquid soap, som et godt alternativ til showergel. Den inneholder kokosolje, olivenolje, jojoba og hamp. Alle naturlige oljer som gir huden fuktighet i stedet for å tørke den ut, som mange såper gjør. Jeg bruker den som lukter rose, men de har mange ulike varianter som lavendel og teatree,  der den gode duften kommer fra eteriske oljer i stedet for parfyme. Dette er derfor en fin såpe å bruke på sart barnehud. Du kan også bruke den i badekaret, da den gir et fint skum.

Såpa kan du kjøpe HER

Ps. Såpa er også fairtrade!

Greta-G-logo-rosa

4 thoughts on “Velvære: Dr Bronner’s liquid soap Rose

Comments are closed.