Min 17. Mai i bilder


Vi gikk ut tidlig for å slippe unna den verste folkemengden. Når man har barn med spesieller behov kan det være krevende med mye folk, mye lyder og upraktisk når man har vogn for store barn.

IMG_4005

Vi så på barnetoget og hilste på Ollies skole som gikk i toget. Tok masse fine bilder av barnetoget, men vil ikke legge ut bilder av andres barn uten tillatelse.

IMG_4008Når man har pynta seg er det viktig å dokumentere det! Her er vi på vei til tivoli.
Min jakke er second hand, men lignende kan kjøpes HER

IMG_4009Ollie har mast i dagesvis om å ta karusell, endelig fikk vi det til. Fikk gratis ledsagerbilett, siden han ikke kan kjøre alene og sambo var vogn-vakt. Han fikk tatt dette bildet av oss også.

IMG_4014Dagens detoxvann er inspirert av det norske flagget, med jordbær, isbiter og blåbær i rødt hvitt og blått. Viktig å holde seg hydrert hver dag, men spesielt på dager med mye aktivitet, mye sol og mye salt mat.
Karaffelen er fra ikea, men lignende kan kjøpes HER

IMG_4015Kaka jeg skrev om i går ble litt mer rustikk i utseende enn planlagt, fordi Ollie var så utolmodig med å smake på den før den var ferdig pynta. Jeg syns den ble fin på sin måte og Ollie syns den var veldig god!

IMG_4016Vi ble invitert på flere frokoster og grillfester, men de var av typen med 10 voksne og 14 barn, det blir for mye for Ollie. Da er det bedre å være hjemme, skjermes fra alt stresset, så kan heller folk komme til oss. Men ikke for mange. Vi fikk besøk og Ronja, Elvin og Kim.

IMG_4024 Jeg hadde planlagt å servere de en tradisjonell 17. Mai-brunch, men de var så mette etter frokost, så det ble med kaffe og kake. Og detoxvann.
Presskanna er fra Bodum og kan kjøpes HER, bokstavkoppen er fra Søstrene Grene, men lignende kopper finner du HER, kopp med vitage Coop-logo har jeg flere av, send meg en meldign hvis du vil kjøpe. Min kjole kan kjøpes HER

IMG_4019Elvin leker barista. Verdens søteste nevø!

IMG_4022Det som skulle være brunch ble middag. Reinsdyrpølser, grillpølser, broccolisalat og kyllingsalat.

IMG_4021 Denne er kjempegod og nesten helt uten karbohydrater! Vil du ha oppskriften?

IMG_4020

 

Det er så rart med 17. Mai, man blir utslitt alt for tidlig på dagen. Skritttelleren viste 11 000 skritt og jeg kjøpte sukkerfri frappino med karamell til meg og sambo.

Nå sover Ollie og vi gleder oss til hverdagen starter i morgen. Rutiner er best i livet med annerledes barn. Håper alle har hatt en fin nasjonaldag!

Greta-G-logo-gronn-01