Boktips: Supermat av John Opsahl


Tenkte jeg skulle begynne med litt boktips her på nettsiden. Jeg leser en god del kokebøker og bøker om kosthold, både for å få inspirasjon til bloggen, men også fordi jeg er helt ekstremt kostholdsnerd. Jeg får ikke nok av å lese om kosthold. Denne uka kjøpte jeg boka «Supermat» av John Opshal, og jeg leste den perm til perm i går kveld.

Norsk-forside-SUPERMAT-540x675

Tro meg når jeg sier at jeg har lest mange bøker om supermat, noen bra, noen veldig tørre og noen som ikke har noe med supermat å gjøre. Denne derimot, denne er helt fantastisk. Den kan brukes som et oppslagsverk, den er utfyllende og informativ og tar for seg alt fra den klassiske supermaten som gress og spirer, til medisinplanter som gurkemeie og chili. Alle råvarene er beskrevet med helsefordeler i detalj, men også bivirkninger. Akkurat sånn jeg liker det.

Jeg må inrømme at jeg var litt skeptisk til en bok om supermat skrevet av en person som lever av å selge supermat, men her var det så og si ingen produktplasseringer, bare en hel haug med kunnskap som gjør det lettere å forstå hvorfor et næringstett kosthold er så viktig for oss.

Boka finnes på Adlibris, der er den litt billigere enn i butikk også.

Vil du ha flere boktips framover?

Greta-G-logo-rosa