Bilder fra Creta


Hei! Når er det lenge siden jeg har skrevet på bloggen. Siden sist har jeg vært en tur på Creta med «lille» sønn og «gamle» mor. Det var litt kaldt der, men det er likevel greit å komme seg litt vekk fra jobb, husarbeid og alarm på mobilen hver morgen.

IMG_1586

Var selvsagt bekymra for om det kom til å gå bra å reise med Ollie. Han liker sine rutiner, men vi kom godt forberedt.

IMG_1598

Det aller viktigste når man er på ferie er å finne god kaffe. Jeg fant en kaffebar som var SCAE-medlem. For de spesielt interesserte, så het dette stedet Bespoke og de fikk bnner fra et lokalt mikrobrenneri som het Ozone.Kom i snakk med en av de som jobba der, vi hadde til og med en felles venn! Baristaverdenen er liten.

IMG_1601

De hadde engelske bøker på Bespoke også,

IMG_1614

Her koser vi ss med ferskpresset juice, da.

IMG_1619

En av dagene var det skikkelig reinvær og vi søkte ly i en butikk i nærheten av der vi bodde. Det viste seg å være en lekebutikk, ca 3 ganger større enn Toys´R´us!

IMG_1620

Unge O som er godt over gjennomsnittet glad i Gummybear, var mildt sagt i himmelen.

IMG_1623

Kjøpte bare alt de hadde av Gummybear-ting.

IMG_1621

Kjøpte også yogamatte

IMG_1629

Og masse andre nyttige, billige ting.

IMG_1627

Resten av ferien brukte vi på å leke på lekeplasser ute

IMG_1636

…og inne

IMG_1642

Og gå på turer.

IMG_1585

Maten på Creta var ikke så god, faktisk. Vi hadde med oss masse glutenfritt og melkefritt til Ollie, pølser, knekkebrød, riskaker og yoghurt, men måtte selvsagt kjøpe noe mat der. Det gikk i frukt, grønnsaker og pommes frittes, men likevel ble han veldig dårlig i magen på slutten av ferien og en uke etter vi kom hjem. Så mitt råd til deg som har allergi og skal på ferie, vær forsiktig og ta med deg ekstra mat hjemmefra.

Ps. Gummybear er han fra youtube.

Hva er din erfaring med matallergier på ferie?

Greta-G-logo-rosa