I går var jeg på matfestivalen matstreif 2017. Dagen startet med pressefrokost i regi av Matmerk og Meny, men spennende foredrag, filmer, deilig havregrøt, bacon, ost, juice, kaffe og prisutdeling av «Årets lokalmatskatt». Jeg heiet på Grøstad og epleslang og begge vant stipender. Gratulerer!
Vi fikk en liten presselunch fra Meny etter frokosten.
Etterpå tok jeg og Mariann runden og ble inspirert av masse spennende mennesker som brenner for lokalmat. La deg inspirere du også!
Fikk smake på reinrot, et adaptagen fra Norge! Så spennende! Les mer om adaptagenene maca her, chaga her og reishi her!
Måtte jo ta bilde av raw tindvedlimonade. Min oppskrift finner du HER!
Smaksprøver av reinsdyrkjøtt!
Nydelige damer i kofte <3
Fikk smake på kaffe brent i Forvik i Nord, skal skrive mer om det senere. De hadde også nydelige såper laget med kaffegrut!
Flere smaksprøver med rein.
Fikk smake på pølse i vaffel! Denne var absolutt ikke sunn, men du kan lage dette med litt sunnere vafler, oppskriften finner du HER!
Speltkjeks med grønnkål og speltkjeks med rødbete. Jeg har mange gode oppskrifter med grønnkål og rødbete, for eksempel grønnkålsmoothie og betecaprese!
Gresskar er i sesong nå. Har du prøvd min nydelige gresskarsuppe?
Obligatorisk corny tullebilde! HER finner du min oppskrift på litt sunnere popcorn!
Langtidsstekt gris.
Mye godt fra Finnmark på Matstreif i år!
Norske tomater i ulike farger og fasonger! Vil du ha oppskrift på en god tomatsalat finner du en HER!
Kål i alle regnbuens farger! Har du prøvd å lage fårikål med andre grønnsaker enn hodekål? Min oppskrift finner du HER!
Grønn smoothie hadde de også på matstreif, HER er min nyeeste oppskrift.
Adam Bjerck signerer bok til meg! Ja, han fra Adams matkasse.
Stas å møte juicedronning Carina! <3
Jeg har flere juiceoppskrifter her på bloggen, blandt annet grønn restejuice, vannmelonjuice og grønn juksejuice!
Shoppa litt, da. Reinhjerte, margbein av rein, reinkraft, rørossmør fordi det var 3 for 100, et økologisk smør fra sørlandet fordi man får aldri nok smør, og fetaost av upasteurisert melk.
Fikk litt spons også. Bok og surdeigspulver fra Det Glutenfrie Verksted, honning, Kaffe fra Forvik brenneri og bok fra Adam Bjerck.
Flere bildedryss? Sjekk ut bildene fra NM i smoothie og juice!
Ps. Jeg blir så glad om du følger meg i sosiale medier. Instagram _greta_g, facebook.com/gretagno og snapchat Greta_Gangsta <3