Om meg

Mitt navn er Greta og jeg har skrevet blogg siden 2008. Jeg jobber freelance barista, konsulent og foredragsholder. Jeg er utdannet kostholdsveileder, og er mor til en gutt født i 2009 med uviklingshemming og autistiske trekk. Bloggen min er en rosablogg for voksne om mat helse, velvære, livsstil og personlig utvikling. Livet mitt er ikke perfekt, men bloggen handler om å fokusere på det positive i hverdagen og gjøre det beste ut av det man har. Inspirert av paleo, LCHF, Rawfood og supermat. Jeg brenner for en bærekraftig livsstil, holistisk helse, detox og er opptatt av at sunn mat skal være noe alle kan få til.

Har tidligere blogget på gretag.blogg.no, som i sin tid var en av Bergens største mammablogger og ble omtalt i KK som en av de nye store husmorbloggene.
I 2015 bestemte jeg at det var på tide å flytte over på eget domene og kort tid etterpå ble www.greta-g.no en av de største bloggene i Norge i kategorien kosthold. Nominert til Årets Matblogg av Godt.no i 2016 og Sunnere Liv Blogger Awards i 2017.

Media, sponsorer og andre, kontakt: ge.greta@gmail.com

Greta-G

Foto: Birte Bee Photography