Bloggers Mysterybox Challenge


Det begynner å bli en stund siden, men jeg har ikke skrevet om hvordan det gikk i Bloggers Mysterybox challenge på Smak For Alle-festivalen. Jeg kom nemlig til finalen i en konkurranse på Matbloggsentralen, der premien var å få lage mat på Smak For alle. Konkurransen var i samarbeid med Godt Levert og dommeren var Ole Martin Alfsen.

Meg og Mariann fra Mary Loves The little Things på scena

Meg og Mariann fra Mary Loves The little Things på scena

 

Oppi mysteryboxen var det en hel kylling. Jeg som aldri spiser kylling og heller ikke lager det!
Det var også hvitløk, chili, brokkoli og lime. Og et par andre inredienser jeg valgte å ikke bruke, blandt annet chorizo og grønnkål. Vi fikk også bruke basisvarer som soyasaus, ris, fløte og krydder.

Jeg valgte å lage en thai-inspirert rett med kylling marinert i Saricha-saus, hvitløk, lime og soyasaus, wokede grønnsaker, ris og en fløtesaus basert på marinaden. Er fornøyd med min rett, men tilbakemeldingen fra dommeren ble at kyllinen var for tørr og grønnsakene var for mye stekt. Personlig vil jeg heller servere tørr kylling enn rå kylling. Og siden jeg ikke hadde laget kylling før var det vanskelig å beregne. Du finner oppskrift på en lignende rett HER

Min rett

Min rett

bilde (2)

Det gikk ikke min vei i konkurransen, men det var gøy å delta. Seieren gikk til Christoph som skriver blogen Led Oss Inn i Fristelse

bilde (6)

 

Håper jeg får muligheten til å gjøre mer av dette framover!

/Greta-G